Basisschool Zwaneven - Steenweg op Mol 157 - 2360 Oud-Turnhout
tel: 014/450602  -  info@zwaneven.be
U bent hier : startpagina > nieuwsbrief > laatste nieuwsbrief

Onze laatste nieuwsbrief

We sluiten vandaag het tweede trimester af. Hieronder vind je ons overzicht:

Muzische week 5de leerjaar:
Deze week hadden de kinderen van het 5de een muzische week. Elke dag stonden er allerlei activiteiten op het programma, van een kookactiviteit, djembé spelen tot dromenvangers maken. Alles kan je terug bekijken op onze website.

MOOOV:
Na de Paasvakantie gaan de kinderen van de lagere school naar MOOOV. Dit zal op verschillende momenten doorgaan. De leerkrachten zullen jullie tijdig inlichten. De onkosten worden grotendeels betaald door ROSA (de gemeentelijke adviesraad voor ontwikkelingssamenwerking), waarvoor dank!

Buitenspeeldag:
Op woensdag 24 april is het buitenspeeldag. De jeugd – en sportdienst slaan de handen weer in elkaar. Tal van activiteiten zullen op Zweepes Ven klaar staan. Van 13.30u tot 16.30u kan je hieraan deelnemen. Voor de ouders is er ook een terras voorzien. We hopen op de aanwezigheid van de zon!

Recy'kleren’:
Hopelijk staan de plastic kledingzakken klaar. Ze zijn welkom van woensdag 24 april tem vrijdag 26 april, telkens van 8u tot en met 17u. Zaterdag 27 april doen we de poort speciaal nog open van 10u tot en met 12u. Men zegge het voort!

Kriebelweek:
De eerste week na de Paasvakantie wordt er weer gekriebeld. In de klassenapp zal de juiste dag doorgegeven worden. Hou er dan even rekening mee met geen gel te gebruiken en de haren ‘gewone’ staart te doen. De kriebelmama’s zijn jullie dankbaar!

Paasvakantie:
Het is zover. Paasvakantie. 2 weken tijd om onze batterijen op te laden, om buiten te spelen, de boeken even aan de kant te leggen,… Geniet er allemaal van! Het is dubbel en dik verdiend!

Gezinsviering:
Binnenkort is het Pasen. De paasviering zal doorgaan in de Sint – Bavo kerk en zal starten om 10.15u. Alvast een Zalig Pasen!

Een fijne vakantie!
Vriendelijke groeten,

namens het “Zwaneven”team,
meester Daan.


Kalender:


Ma 22/04: Paasmaandag: vrije dag
Di 23/04: instapdag
Di 23/04: MOOOV 2de leerjaar - zwemmen 1ste leerjaar
Wo 24/04 tem za 27/04 textielinzameling
Wo 24/04: MOOOV 3de graad (5de en 6de leerjaar)
Wo 24/04: buitenspeeldag
Do 25/04: zwemmen 2de graad
Vr 26/04: spelletjes/ voorleesuurtje

Papieren bijlagen:
- rapport
- folder sportpromotie
- folder speelpleinwerking
- MOOOV folder
- tombola lootjes + begeleidende brief