Basisschool Zwaneven - Steenweg op Mol 157 - 2360 Oud-Turnhout
tel: 014/450602  -  info@zwaneven.be
U bent hier : startpagina > nieuwsbrief > laatste nieuwsbrief

Onze laatste nieuwsbrief

Het is weer tijd voor onze wekelijkse nieuwsbrief:

Fluo dag:

Vandaag was het FLUO dag: hoe meer FLUO, hoe beter! Er werd een verkiezing gehouden voor de klas die het meest fluo gekleed was. Dat was leuk en spannend. Ons doel was vooral om FLUO nog meer in de kijker te plaatsen en dat is vandaag zeker gelukt.

Inschrijvingen broertjes zusjes:

Het is belangrijk dat we al onze broertjes en zusjes (van geboortejaar 2018) in kunnen schrijven tussen 3 februari en 21 februari. Heb je zelf al een kind bij ons op school zitten en nog een zoon of dochter van dit geboortejaar, maak een afspraak en dan krijgen ze voorrang op het digitaal aanmelden. Men zegge het voort!

Kijkdag:

Nu woensdag 22 januari organiseren we weer een kijkdag. Kleuters die op 3 februari 2,5 jaar oud zijn, mogen instappen én zijn welkom op onze kijkdag tussen 9u en 10u. Ken je nog iemand die 2,5 jaar is op 3 februari, laat het ons weten! Ze zijn zeer welkom.

Trooper:

We geven vandaag een flyer mee van trooper. Hier staat kort uitgelegd hoe het werkt. Er zijn veel webwinkels die mee doen. Moest je daar iets van nodig hebben, klik je via https://www.trooper.be/zwaneven. Dank je wel om mee te klikken!

Durbuy:

Onze 3de graad gaat na de krokusvakantie naar Durbuy. De voorbereidingen zijn volop bezig. Om ze thuis voor te bereiden, geven we vandaag de Durbuy – krant mee. Hierin staat alle info die nodig en belangrijk is. Neem het thuis met je zoon of dochter door, zodat hij/ zij volledig klaar is om mee te gaan. Het belooft een unieke ervaring te worden!

Vrije dag:

Noteer alvast in jullie agenda: op maandag 27 januari hebben we een vrije dag. De school blijft die dag dicht. We gaan dan genieten van een verlengd weekend. Hopelijk jullie ook!


Vriendelijke groeten,
Fijn weekend,


namens het “Zwaneven”team,
meester Daan.


Kalender:

Ma 20/01: leerlingenraad
Di 21/01: zwemmen 2de en 4de leerjaar

Papieren bijlage:

- Trooper
- Durbuy krant (enkel 3de graad)