Basisschool Zwaneven - Steenweg op Mol 157 - 2360 Oud-Turnhout
tel: 014/450602  -  info@zwaneven.be
U bent hier : startpagina > nieuwsbrief > laatste nieuwsbrief

Onze laatste nieuwsbrief

Heb je het ook gevoeld, de eerste zonnestralen? Zalig warm, na een warme week:


Quiz:
Deze avond organiseert de ouderraad na jaren nog eens een quiz. 25 ploegen strijden mee voor de eer. De vragen liggen klaar, de drank staat koud. Supporters zijn ook welkom. Vanaf 19.30u gaan de deuren open in “De Weijer”, dit is de eetzaal van Reuzepas. Om 20u willen we de eerste vraag stellen. Het wordt ongetwijfeld een (ont)spannende avond!

Info avond Nieuwe Autoriteit:
Denken jullie aan de inschrijving? Graag de briefjes binnen ten laatste tegen 18 februari. Zeker een aanrader!

Kangoeroeklas:
Op donderdag organiseren we elke week een kangoeroeklas. Vanaf deze week zijn we gestart met ‘Spaans’. Virginia geeft deze Spaanse lessen. De kangoeroekinderen worden uitgedaagd om een nieuwe taal te leren, deze te spreken en te gebruiken. De lessen die ze missen, halen ze zelfstandig in.

Schaken:
We willen meester Jef, onze schaakmeester, nog bedanken. Hij begeleidde de afgelopen weken de kangoeroekinderen in het schaken. Dank je wel, meester Jef!
Na de krokusvakantie bieden we tijdens de middagen schaaksessies voor alle kinderen die zich hiervoor ingeschreven hebben. Meester Jef zal ons hierbij helpen. Schaakmat!

Afwezigheden:
Leerkrachten zijn ook maar mensen. Ze kunnen ook ziek worden of afwezig zijn. We beseffen dat dit niet altijd evident is voor de kinderen. We proberen hier steeds een zo goed mogelijke oplossing voor te vinden. (Wat niet altijd eenvoudig is). Dank je wel voor jullie begrip!

Kijkdag:
Nu woensdag, 20 februari, hebben we weer een kijkdag. Ken je kleuters die op 11 maart 2,5 jaar oud zijn, dan zijn ze heel welkom bij ons! Een eerste wenmoment in hun nieuw klasje. Spannend, voor kleuter én voor ouders!


Een fijn weekend!
Vriendelijke warme groeten,


namens het “Zwaneven”team,
meester Daan.

Kalender:

Vrij 15/02: Quizzzztime (in eetzaal van basisschool Reuzepas)
Di 19/02: zwemmen 1ste leerjaar
Di 19/02: leren leren
Wo 20/02: kijkdag (berenklas)

Papieren bijlagen:
- /